Bemutatkozás Ajánlatkérés Elérhetőség Partnerek
Utasbiztosítás
DOMINÓ ALKUSZ KFT.
3980 Sátoraljaújhely,
Tőke sor 13.
+ 36 47 322 068

Külföldön megbetegszik, és orvosi ellátásra, illetve kórházi ápolásra szorul, késve érkezik poggyásza, vagy eltűnik – megoldás: utasbiztosítás

Utasbiztosítás kötés

Gyorsan és kényelmesen kíván utasbiztosítást kötni?
Az alábbi linkekre kattintva kiszámolhatja utazásához szükséges biztosításának a díját és azt azonnal ki is fizetheti bankkártyájával!


EUB utasbiztosítás kötés
EUB utasbiztosítás kötés

Ajánlás:

Tengerpart

"Tengerpart" utasbiztosítási termékcsalád
Itt a nyár, irány a tenger...
speciális "Tengerpart" utasbiztosítási csomagok!
Tengerpart-Nívó, Top és Top Extra szolgáltatásai is igazodnak  a sokszor nagyon eltérő igényekhez

AIR HOLIDAY a repülővel utazóknak

Az AIR HOLIDAY Top Extra és az AIR HOLIDAY Top termékeinket a repülős utazásokhoz ajánljuk. Az alapszolgáltatások megegyeznek a klasszikus Top Extra és Top biztosítás szolgáltatásaival.  emelt biztosítási összeget nyújt, a poggyászok légi úton történő sérülésére is fedezetet vállal, kiegészítő szolgáltatásként nyújtja a külföldi és magyarországi járatkésés miatt felmerülő költségtérítést. A Sport extra termék már alapáron fedezetet nyújt a legnépszerűbb vízi- és vízparti sportokra is, így a búvárkodásra, surf-re, vitorlázásra, quadra stb. és ehhez kapcsolódóan sporteszköz-biztosítást is tartalmaznak.

Fizikai munkavállalóknak

"Fizikai munkavállalók biztosítása"

Egyszerű biztosítási lehetőség a külföldön fizikai munkát vállalóknak. A Nívó termék szolgáltatásai érvényesek, azonban a kockázatviselés kiterjed a Biztosított személy fizikai munkavégzésével összefüggésben álló eseményekre is.

Családos kedvezmény

Családi biztosításunkat két szülő és három 18 év alatti gyermek együtt utazására ajánljuk különböző szolgáltatásokkal, díjakkal maximum 30 napos időtartamra!

Családi kedvezménnyel köthető termékeink: Klasszikus Utasbiztosítás, Tengerpart Utasbiztosítás, Air Holiday.

Csoportoknak

“Csoport kedvezmény” legalább 10 fő azonos időtartamra együtt utazó, azonos biztosítási terméket igénylő személy részére vehető igénybe maximum 30 napra.
Létszámtól függően kedvezőbb tarifa alkalmazható (sávos tarifák)!

Csoportos kedvezménnyel köthető termékeink: Klasszikus Utasbiztosítás, Tengerpart Utasbiztosítás, Air Holiday.

 

QBE utasbiztosítás kötés
QBE utasbiztosítás kötés
QBE repülőjegybiztosítás kötés

Ajánlás: kisállattal utazók részére

UTAZÁSI BIZTOSÍTÁS

Külföldi utazásai, családi nyaralásai és sítúrái, üzleti útjai alkalmával a balesetből, betegségből és poggyászkárból eredő károkra kínál fedezetet. A QBE nemzetközi Assistance szolgálata a nap 24 órájában, magyar nyelven, az egész világra kiterjedő segítségnyújtási szolgáltatást nyújt ügyfeleinknek.

ÚJDONSÁG!

A Privileg módozat ingyenesen tartalmazza a kisállat biztosítást az utazás során.

REPÜLŐJEGY BIZTOSÍTÁS

Biztonság arra az esetre, ha utazása meghiúsul, mert Ön megbetegszik, balesetet szenved, és az előre megvásárolt repülőjegyét sem tudja átíratni. Útlemondási biztosításunk díja repülőjegye árának 5%-a, amely az illetékekre nem vonatkozik.

FONTOS!

Repülőjegy Biztosítás kizárólag a vásárlás napján, Magyarország területén vásárolt repülőjegyekre köthető. A Repülőjegy Biztosítás 20% önrészt tartalmaz, és nem vonatkozik a repülőtéri illetékre.

 

Mondial Assistance utasbiztosítás kötés
Mondial Assistance utasbiztosítás kötés

How can we help?

 

 

• Az utasbiztosítási csomag egy személyre vagy egy családra vonatkozik. Család: maximum 2 felnőtt és öt kiskorú gyermek (18 éves korig) a rokonsági foktól függetlenül.
• Európa: földrajzi értelemben a Földközi-tenger partjaival határos országok, (pl. Egyiptom, Tunézia, Marokkó, Izrael, Törökország) beleértve a Kanári-szigeteket, Madeirát, és Jordániát.